Tai Chi en Acupunctuur

Qi-Intent Tai Chi Chuan Lili Berar

Hulpmiddel ter bevordering van uw gezondheid

Lili Berar

 

LiliMijn naam is Lili Berar en ik kom oorspronkelijk uit Roemenie. Ik woon en werk sinds 1996 in Nederland. Momenteel werk ik als Informatie Analyst en Functioneel Ontwerper bij de Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol Oost (part-time) en als Acupuncturist bij mijn eigen onderneming Qi-Intent Traditionele Chinese Geneeswijze (part-time).

Halverwege de jaren 90 kwam ik tijdens mijn zoektocht naar balans in mijn leven Tai Chi Chuan tegen. Door het volgen van deze Chinese vechtsport en Qiqong heb ik voor mezelf een weg gevonden om zowel geestelijk als lichamelijk een balans in mijn leven te vinden.

Ik heb mijn opleiding gedaan bij de Tai Chi Chuan & Qiqong School Van Geel. Ik train en volg lessen bij Sifu Kong Mien Ho. Daarnaast doe ik mee aan verschillende workshops.

Ik heb de afgelopen jaren meegedaan aan Tai Chi Chuan demonstraties. Daarnaast deed ik met succes mee aan nationale en internationale wedstrijden. Hierbij won ik meerdere titels.

Sinds 2005 geef ik ook zelf les. Ik gaf in 2005 Tai Chi Chuan lessen bij de sportschool Plux in Uithoorn. Sinds januari 2006 begon ik mijn eigen Tai Chi Chuan school. Ik zie het als een voorrecht en als mijn opgave om de kennis van deze vechtkunst aan anderen door te kunnen geven.